Tarot majstori

Tarot majstori

Tarot majstori posljednjih su stoljeća izašli iz sjene i represije struktura koje su se svim silama trudile ne bi li tarot držale što dalje od ljudi. Raznoraznim smicalicama pokušalo se smanjiti utjecaj tarota kažnjavajući sve tarot majstore. Igralo se na kartu zdravlja pa se navodilo da je držanje tarot karata opasno za trudnice i njihovu nerođenu djecu. Uvjeravalo se ljude da se uz karte vežu crne sile i nesreća.

Srećom, svi ti pokušaji bilu su kratkog vijeka. Tarot majstori uspjeli su sačuvati vještinu proricanja budućnost i prenijeti svoje znanje budućim generacijama. Njihov je položaj danas znatnoj bolji nego što je bio u prošlosti, ali još uvijek postoje skeptici koji ne vjeruju u njihove sposobnosti. Oni sumnjaju u njihovu sposobnost, snažnu instituciju i bogato iskustvo, dok s druge strane postoje mnogi koji su zahvaljujući tarot majstorima promijenili život iz korijena.

Tarot majstori: Tehnike proricanja koje mijenjaju budućnost

Tarot majstori oslanjaju se na svoje vještine, posebno šesto čulo i iskustvo koje su godinama stjecali ne bi li pomogli ljudima da riješe svoje probleme. U tome im pomažu tehnike tarota, ezoterije i astrologije. U svojim se prognozama oslanjaju na rune, visak, kristale, numerologiju i vidovnjačke sposobnosti. Tarot majstori pomažu u rješavanju najrazličitijih problema, počevši od poslovnih i financijskih dilema do ljubavnih i obiteljskih poteškoća.

Kod rješavanja problema ne treba se oslanjati isključivo na tarot majstore, već treba poraditi i na sebi. Otvoren um čini čuda za promjenu smjera u životu. Najvažnije je otvoriti se prema tarot majstorima kako bi mogli ostvariti što bolju povezanost. Samim time proricanje budućnosti će biti preciznije jer će tarot majstori lakše izvući vašu energiju na površinu i saznati koje vam se opcije nude.

Tarot majstori – rješavaju probleme od 0 do 24 sata

Tarot majstori su većinom okupljeni u tarot centrima, ali neki od njih rade i samostalno. Tarot majstori koji rade u tarot centrima dostupni su od 0 do 24 sata zato što se izmijenjaju u smjenama, dok oni koji  rade samostalno najčešće ne mogu pokriti cijeli dan zbog očitih razloga.

Nit vodilja tarot centara bila je pomoći ljudima da riješe probleme u bilo koje doba dana ili noći. To je pomoglo velikom broju ljudi jer znaju da nisu ograničeni s javljanjima već im se mogu obratiti kad god se nađu u dilemi. Mnogi od njih na taj su način uspjeli riješiti svoje nedoumice pa sad tarot majstore koriste kao svojevrsne savjetnike za kročenje kroz život. Jedino što su požalili jest to što nisu ranije podigli slušalicu. Ako imate probleme, obratite im se s povjerenjem.