Astrolog uživo

Astrolog uživo

Od vremena najstarijih civilizacija ljudi su promatrali nebeski svod u potrazi za odgovorima. Položaj zvijezda i Mjesečeve faze služili su kao putokazi za sjetvu, žetvu, lov, putovanja, a vladari su tražili savjet astrologa prilikom donošenja važnih odluka. Danas, u suvremenom dobu, astrologija je postala moćan instrument samospoznaje i pouzdan vodič s kojima se dobivaju smjernice za bilo koje područje života. Sa dragocjenim savjetima i smjernicama koje će pružiti astrolog uživo astrološke konzultacije su sjajna prilika da se dođe do samospoznaje, suštine i šire vizije vlastitog života.

Uloga astrologije je da predoči na bolje razumijevanje naših snaga i potencijala, kako bi ih iskoristili na konstruktivan način. Da bi smo pronašli smisao u astrologiji i došli do rješenja, astrolog uživo otkriće istinu i pronaći odgovore koji uključuju svaki važan segment života. Činjenica je da razmišljanje o mnogim pitanjima – koja je prava svrha života, koje mogućnosti imamo, uvijek kroz astrologiju vode ka pravim odgovorima. Smjernice koje će pružiti astrolog uživo predstavljaju uvijek korisna znanja s kojima se dolazi do mnogo lakšeg prepoznavanja prilika za uspjeh i blagostanje.

Astrolog uživo ukazuje na sve ono što treba mijenjati

Moderna astrologija, za razliku od tradicionalne omogućuje suvremenom čovjeku prepoznati putokaze za pravi način djelovanja i dođe do pouzdanih odgovora. Svaka osoba ima priliku da sagleda različite mogućnosti koje su u skladu sa natalnom kartom i tranzitima. Planete u tom slučaju prikazuju pozitivne i negativne aspekte, a njihova interpretacija koju pruža astrolog uživo ukazuje na sve ono što treba mijenjati, poboljšati i popraviti. Iako je horoskopski znak vrlo važan za interpretaciju određenih karakteristika, natalna karta ukazuje na najvažnije karakteristike i najskrivenije detalje bića, ambicije, snove, zdravlje, ljubavne odnose, prijateljstva, karijeru, materijalne resurse, dom, putovanja, neprijatelje, karmu.

U astrološkom savjetovanju možete postavljati pitanja i tražiti da astrolog uživo pruži objašnjenja vezana uz temu i područje života. Kroz položaj Sunca, Mjeseca, Asc, dvanaest astroloških kuća moguće je sagledati svaku oblast života i određene karmičke utjecaje. U astrološkim konzultacijama, astrolog uživo analizira se sve obrasce i navike koji na određen način uzrokuju pojedine prepreke i ne dopuštaju da se krene naprijed. U astrološkoj karti prepoznaju se svi utjecaji energija, najveći izazovi, blokade, strahovi, nesigurnost, kao i razni ciklusi života gdje će biti zastupljena transformacija i značajne promjene. Interpretacija natalne karte ili tranzita zahtjeva profesionalni pristup i znanje koje ima astrolog uživo, a koji će kroz različite položaje planeta ukazati na najvažnije točke grafikona.

Astrolog uživo analizom tranzita može razjasniti trenutne okolnosti

Na primjer, položaj Mjeseca koji se odnosi na emocionalni aspekt, položaj Urana koji prikazuje sposobnost oslobađanja od ograničenja, Mars sposobnost djelovanja sukladno individualnim željama, itd. Ako ste u razdoblju prepreka i blokada, bez smjera za dalje, s prisutnim nedoumicama ili strahovima koji vas sprječavaju da krenete dalje, astrolog uživo analizom tranzita može razjasniti trenutne okolnosti i kako ih najlakše prevladati. Sada kada imate sjajnu priliku da se kroz prilagođene konzultacije posavjetujete o svemu što ima važan značaj u stvarnosti, astrolog uživo pomoći će da steknete mnogo bolji uvid za sadašnjost i budućnost.