Pitaj tarot

Pitaj tarot

Tajanstveni arhetipovi i simboli uvode nas u svijet tarota, gdje je glavni naglasak stavljen na otkrivanje mogućnosti i prepoznavanje skrivenih prepreka. Mudrost sadržana u kombinaciji tarot karta omogućava da se dobije novi uvid i sagleda perspektiva za dalje. Pitaj tarot pruža priliku da se istraže svi aspekti životnog puta i pitanja koja se odnose na profesionalni uspjeh, sentimentalne odnose, planove, prošlost, sadašnjost, budućnost.

Pitaj tarot nudi jednostavan način da se dođe do odgovora

Iz kuta tarota, istinsko samopouzdanje nalazi u prepoznavanju unutarnje snage i jedinstvenosti. Doći do dubljeg razumijevanja sebe i prave suštine podrazumijeva istraživanje autentičnih aspekata koji su ujedno smjernica za ispunjen i prosperitetan život. Pitaj tarot nudi jednostavan način da se dođe do odgovora i pristupi potpuno jedinstvenom uvidu vlastitog života. Suvremeni pristup tarotu doprinio je iznad svega preciznijoj i jasnijoj interpretaciji karta, zajedno sa konstruktivnim smjernicama i savjetima.

Analizirajući različita područja života uz pitaj tarot dobivaju se jedinstvene podatke i odgovori koji će pomoći kod tumačenja: različitih životnih situacija, svega što se trenutno događa, pronalaženja razloga za probleme i izazove. Osim što omogućuje da dobijemo bolje razumijevanje o sebi i drugima, savjetovanje uz pitaj tarot pomaže da steknemo pravi uvid na najvažnija pitanja, a samim tim prepoznamo skrivene utjecaje u stvarnosti. Tumačenje i analiza karta uz pitaj tarot može olakšati proces samospoznaje, razumijevanja situacije i odlučivanja. Na taj način pitaj tarot vodi ka prepoznavanju određenih razdoblja i područja života gdje se prepoznaje: transformacija, duhovni rast, važne promjene, donošenje odluka, itd.

Približavajući nas pravom smjeru, karte nam pomažu da prepoznamo rješenja i utjecaje energija koje će potaknuti pozitivne životne izbore.

Uz pitaj tarot možemo se fokusirati i na specifična pitanja, kao što su

-Autentičnost ličnosti i karaktera kroz datum rođenja

-Najveći prednosti, motivacija, usmjeravanje

-Uzroci nezadovoljstva na sentimentalnom planu

-Najvažnije razdoblje promjena i transformacije

-Mogućnost za odlazak u inozemstvo i selidbu

-Karmički ciklusi, teškoće i prepreke

Pitaj tarot daje mogućnost da saznamo najpovoljnije vrijeme za djelovanje i novi početak u svom životu.

Uz ovaj jedinstven uvid koji nudi pitaj tarot možemo se mnogo bolji način uskladiti s pozitivnim ciklusima koje imamo na raspolaganju, a samim tim korištenju prilika za veći uspjeh i poboljšanje. Pitaj tarot možemo konzultirati kako bi saznali najbolji period za putovanje, sklapanje braka, početak poslovnog projekta, preseljenje, poboljšanje i veću inicijativu. Mudrost koja se nalazi u svakom tarot simbolu i arhetipu pokazuje nam pregršt mogućnosti s kojima stječemo veće razumijevanje vlastitog sudbinskog puta i sve specifične aspekte koji se odnose na određena iskustva.

Uz pitaj tarot mogu se razmotriti određena pitanja, problemi ili analizirati utjecaji za predstojeći period. Pritom, kroz analizu svake kombinacije dolazi se do veće jasnoće za određene događaje koji će imati preliminaran utjecaj na sva područja života.