Najtočniji tarot

Najtočniji tarot

Osnovna zadaća tarota jest da pruži uvid u događaje koji slijede. Njegova je najveća prednost što on ne ograničava osobu kojoj se proriče već joj otvara cijeli niz mogućnosti. Samim time u kontekstu tarota ne možemo govoriti o 100-postotnoj točnosti. Tarot daje odgovore u skladu s onim što mu je dano zauzvrat. Samim time uspješnost tarot majstora uvelike ovisi o tome koliko je informacija druga strana spreman podijeliti. Ako osoba kojoj se proriče ne dijeli i koči protok energije, savjetnik je ne može pravilno kanalizirati. Mogućnost dobivanja odgovora samim je time ograničena. Kod traženja savjeta važno je biti otvoren i širiti svoje horizonte.

Najtočniji tarot: Leži li „točnost“ u oku promatrača?

Najtočniji tarot za mnoge je stvar percepcije. On ovisi o dobroj povezanosti s tarot majstorom. Ipak skeptici tvrde da prebliska veza remeti čitanje tarot karata i energije koja se uz njih veže. Prevelika subjektivnost doista utječe na čitanje i povezivanje simbola i zato se najbolji tarot majstori ne upuštaju u proricanje budućnosti najbližima.

O čemu ovisi točnost najtočnijeg tarota?

U reklamama na internetu vrte se raznorazni oglasi za „najtočniji tarot“. Nerijetko se ne shvaća da je poimanje najtočnijeg tarota zapravo individualno i subjektivno. Najtočniji tarot uvelike ovisi o vještinama i spretnim rukama tarot majstora. Najtočniji tarot bit će od strane tarot majstora s kojim ste uspjeli uspostaviti snažnu vezu. Samo na taj način tarot majstor može osjetiti sva vaša stanja i kanalizirati energiju koju na površinu izvlače tarot karte. Pritom treba imati na umu da svakoj osobi ne odgovara isti tarot majstor. Odnosno nismo se u stanju sa svakim povezati na istoj razini. U skladu s time i najtočniji tarot ima svoje varijante.

Formuliranje pitanje diktira točnost tarota

Najtočniji tarot jednako tako ovisi i o samoj preciznosti postavljanja pitanja. Mnogi u želji da saznaju to više toga, postavljaju prekompleksna pitanja i na kraju dobiju nejasne odgovore. Pitanja tarotu trebaju biti što jasnije postavljena. Ona moraju biti jednoznačna i precizna kako biste dobili što jasniji odgovor. Velik dio uspjeha u nazivu najtočnijeg tarota leži upravo u pravilnoj formulaciji pitanja.

No čak i ako im tarot da odgovor, neki ga ne žele prihvatiti. Oni potom pokušavaju dobiti odgovarajući odgovor, ali ne shvaćaju da im je isti dan s razlogom i da ga trebaju iskoristiti najbolje što mogu. Tarot ponekad ni ne želi dati odgovore, što rađa sumnju u njegovu točnost. No činjenica jest da će odgovor doći u pravo vrijeme, a ne na silu kako mnogi to očekuju.