Astro savjetnici

Astro savjetnici

Kroz raznovrsne tehnike koje nam stavljaju na raspolaganje astro savjetnici mogu se pronaći prava rješenja, prepoznati sve ono što sprečava puni potencijal i istinski sklad u stvarnosti. Poznato je da u praksi astrologije osim predviđanja, astro savjetnici nude najučinkovitije tehnike s kojima se mnogo lakši način pronalaze odgovori na pitanja iz svakodnevnog života i različitih područja, poput zdravlja, karijere, financija, odnosa s drugim ljudima. Također, astrologija sačinjava sjajan uvod za stjecanje korisnih znanja i smjernica, posebno onda kada je riječ o profesionalnom savjetovanju koje pružaju astro savjetnici s preko 20 godina iskustva.

U astrologiji postoji mnogo tehnika koje se mogu koristiti kako bi se dobio pravi uvid u razdoblja kada su prisutne teškoće i prepoznati najdjelotvornija rješenja. Smjernice koje nude astro savjetnici omogućavaju da se predoči na najvažnije događaje i lakše prevaziđe vrijeme problema i teškoća. Svaka astrološka konzultacija pored odgovora, donosi najučinkovitije savjete za postizanje određenih ciljeva, specifičnih situacija i okolnosti. Pored opće analize prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, astro savjetnici nude neke od najzanimljivijih astroloških konzultacija u koje se ubrajaju:

Astro savjetnici – Natalna karta

Tumačenje natalne karte temelji se na planetarnim položajima planeta i aspekata u vrijeme rođenja. U natalnoj karti sadržan je prikaz svih informacija koje se odnose na život osobe, fizičko zdravlje, duhovnost, potencijale, životnu svrhu, talente, najveće izazove, slabosti, itd. Budući da svaka natalna karta podrazumijeva tri najvažnije osnove, astro savjetnici pomoći će dobiti odgovore o tome što planeta pokazuju vezano za događaje, o čemu govore zodijački znakovi i kakvo značenje imaju natalne kuće.

Astro savjetnici – Ljubavna kompatibilnost partnera

Uporednom analizom dvije astrološke karte astro savjetnici mogu utvrditi sve pozitivne i negativne aspekte. Istovremeno na ovaj način može se vidjeti stupanj kompatibilnosti među partnerima. Zahvaljujući ovoj tehnici prepoznaju se svi obrasci kompatibilnosti. Iako je u ovom području života često prisutno dosta faktora zbog kojih dolazi do neslaganja, uz sveobuhvatan pristup koji imaju astro savjetnici nalaze se rješenja i smjernice s kojima se postiže veći uspjeh u oblasti sentimentalnih odnosa. U ljubavnoj sinastriji na temelju pozicije Saturna može se razumjeti utjecaj karme na partnerstvo i zajednički život. Analizirajući obje karte, astro savjetnici predočiće ne samo na one aspekte koji stvaraju neslaganje u odnosu, već i sve čimbenike koji se odnose na moguće promjene, tajne, skrivene utjecaje drugih ljudi, itd.

Astro savjetnici – Poslovna analiza

U trenucima kada postoji težnja za pokretanjem novog poslovnog projekta ili ideja, astro savjetnici ponudit sveobuhvatan uvid u najbolje razdoblje za nove aktivnosti. Svaka poslovna aktivnost započeta u najpovoljnijem vremenu kada vladaju pozitivni planetarni utjecaji osigurat da se na lakši način dođe do željenog uspjeha i ostvarenja ciljeva.