Astro tarot

Astro tarot

Svatko tko je konzultirao tarot i astrologiju mogao se upoznati s nizom raznovrsnih interpretacija koje su prisutne u suvremenoj praksi predviđanja. Tarot karte i astrologija su sveobuhvatne metode predviđanja kroz koje se mogu dobiti odgovori za ljubav, novac, zdravlje, karijeru i sve važne događaje koji utječu na sadašnji život. Svi simboli u proricanju služe za objašnjenje situacija i utjecaja koji su dominantni u stvarnosti.

Kako se moderni koncept proricanja temelji na vrlo opsežnom uvidu, astro tarot postao jedan od najkorištenijih metoda koja se ističe po svom autentičnom sastavu. Umijeće tumačenja tarota i astrologije obuhvaća širok spektar tema i aspekata koji se odnose na analizu prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Astrologija putem grafikona i planetarnih tranzita upućuje na sve ono što imamo na raspolaganju, dok tarot karte na simboličan način otkrivaju postojeće prepreke i vode ka prepoznavanju mogućnosti za rast.

Astro tarot služi za analizu dalje perspektive života

Usklađeni kao cjelina u formi astro tarot dobiva se sveobuhvatna metoda proricanja i raznovrsne prognoze s kojima se dolazi do konkretnih odgovora za predstojeće razdoblje. Zajednička osnova koja je prikazana između astrologije i tarota može se sagledati u njihovoj prediktivnoj prirodi. Čitanje tarot karata u kombinaciji s astrologijom sačinjava astro tarot koji se koristi u mnogim predviđanjima. Pored klasičnih metoda astro tarot služi za analizu dalje perspektive života i bolje razumijevanje određenih događaja. Stručnjaci koji tumače astro tarot mogu ukazati na objašnjenje svih aspekata koji se odnose na duhovni rast i transformaciju, što ujedno vodi ka otkrivanju skrivenih prepreka i razloga za trenutne teškoće i probleme.

Sukladno tome, astro tarot smatra se univerzalnim alatom različitih arhetipova prikazanih u svakoj karti. U metodologiji koju koristi vrhunski tarot majstori, na praktičan i jednostavan način pristupa se odgovorima koji će odvesti ka poboljšanju i nalaženju najboljih rješenja. Astro tarot je poseban divinacijski alat u kome svi simboli u kartama prikazuju određene arhetipove s kojima nam je omogućeno da bolje spoznamo sebe ii saznamo više o mogućnostima za uspjeh, prosperitet i blagostanje. Na taj način moguće je prepoznati sve aspekte koji nisu u skladu s najvišom svrhom ili koji vode ka neravnoteži na sentimentalnom, poslovnom ili materijom području.

Astro tarot pruža potpunu sliku svih važnih aspekata

S ‘obzirom da astro tarot na praktičan način prikazuje sve izazove koji su u sprezi s određenim ciklusom, on također može pokazati koje razdoblje donosi rješenje određenih problema i predočava na period koji se može iskoristiti za napredak. Osim što ima važnu ulogu u savjetovanju i pružanju smjernica, astro tarot pruža potpunu sliku svih važnih aspekata i karmičkih utjecaja u emocionalnom, profesionalnom, financijskom i duhovnom području života. Prikazujući opširan uvid najvažnijih događaja u prošlosti i sadašnjosti, astro tarot vodi do boljeg razumijevanja svih promjena u budućnosti.