Sretni brojevi vodenjak

horoskop vodenjak

Vodenjak je znak iznenađenja kojim upravlja planet Uran. On je individualac koji je istovremeno obziran i nemilosrdan. Osobe koje su rođene u periodu od 21.1. – 19.02. spadaju u horoskopski znak vodenjaka. Vodenjak je poznat po tome što će dosljedno i tvrdoglavo braniti svoje stavove i ideje. S vodenjakom nikada ne znate na čemu ste jer su nepredvidljive osobe. Njihovo ponašanje i reakcija često znaju biti sasvim neočekivane. To su vizionari koji češće žive u budućnosti nego u sadašnjosti. Ljubav je vrlo važna za osobe u znaku vodenjaka, ali njihov suvremeni i vizionarski život često im onemogućava da steknu intimnu vezu.

Vodenjak je znak koji voli slobodu

Osobe koje su posesivne u ljubavi ne odgovaraju vodenjaku upravo zbog slobode njegova uma, ne vole spontanost niti pritisak. Vodenjaci su romantični, ležerni, vole živjeti po svome. Traže partnera koji je inteligentan. Kod odabira partnera važnija mu je psihološka nego fizička osobnost druge osobe. Vodenjak je znak koji voli slobodu u svakom segmentu života, bila to ljubav, posao ili prijateljstvo. Zbog toga su često neshvaćeni od strane drugih osoba, što njih uopće ne brine. Ono što drugima nikako ne uspijeva to je ostati suzdržan u određenim situacijama. Ovdje su vodenjaci pravi majstori. Često znaju zadržati emocije ali isto tako mogu bez pretjeranog razloga neshvaćeno planuti na najmanju reakciju drugih. Vodenjaci su stvaraoci, oni su najbolji u poslu kojim se bave. Često su zaslužni za djela koja su stvorili za dobrobit drugih.

Sretni brojevi za horoskopski znak vodenjak možete saznati pozivom na naš broj telefona koji je dostupan svakim radnim danom od 0-24. Ovo nisu sretni brojevi koji se odnose na sve vodenjake već samo na vas. Svaka osoba, svaki vodenjak ima svoje sretne brojeve. Oni uvijek dolaze u paru ili kombinaciji od niza brojeva. Na osnovu sretnih brojeva vodenjaka lako možete zaključiti što u određenom trenutku treba napraviti, koja osoba je rođena za vas ili koga trebate izbjegavati. Brojevi vas vode kroz čitav vaš život, odredili su vam datum rođenja, visinu primanja, važne dane u godini … Sve se vrti oko brojeva koji mogu biti sretni i nesretni. Nas zanimaju samo sretni brojevi vodenjaka koje uspješno možemo očitati nazovete li nas već danas.