Sretni brojevi strijelac

horoskop strijelac

Ovaj znak je pod utjecajem Jupitera što ga čini vrlo pametnim, otvorenim i zabavnim. Osobe koje pripadaju horoskopskom znaku strijelac vrlo su komunikativne i uvijek spremne za šalu. Znak strijelca pridodaje se osobama rođenim u periodu od 23.11 – 21.12. Zbog svoje nagle naravi često znaju biti brzopleti. Vrlo su nestrpljivi kada je u pitanju ljubav i posao. Sreća je na njihovoj strani, pa ako se nalazite u horoskopskom znaku strijelac bilo bi dobro da saznate svoje sretne brojeve. Strijelci su poznati po tome što vole istraživati, obožavaju slobodu i zato ih vrlo lako možete izgubiti. Rođeni su borci i ne predaju se tako lako. Odlučni su u svojim namjerama kod kojih ne posustaju.

Potreba za stalnim izazovima tjera ih da gledaju prema naprijed. Ne vole svađe, izbjegavaju sukobe i vrlo su uvrjedljivi.

Strijelci obožavaju raditi i vrlo su zaposleni, izbjegavaju odgovornost tako da teško dolaze do vodećih pozicija u firmi. Vole rizik od kojega ne bježe. Češće su dobitnici nego gubitnici. Za strijelca je prijateljstvo sve. Voli iskrenost i mrzi tračeve. Povjerit će drugima svoje probleme. Voli da ga se sluša i savjetuje. Prihvaća izazove na svim nivoima i vrlo rijetko je bez partnera.

Strijelac je vatren znak što znači da ono što kaže to i napravi. Vrlo su temperamentni i puni optimizma.

Svoje sretne brojeve traže na krivom mjestu. Nadaju se dodatnoj sreći ali ju teško pronalaze. Za sve dodatne informacije o sretnim brojevima strijelca i ostalim osobinama ovog horoskopskog znaka slobodno nam se javite. Reći ćemo vam kako stojite i što vas očekuje na ljubavnom, poslovnom i zdravstvenom putu. Dobit ćete sudbinski broj popraćen sretnim brojevima strijelca koji se odnose samo na vas. Ne čekajte i ne bježite od sreće. Nazovite nas svakim danom od 0 – 24 jer sretni brojevi čekaju na vas.