Sretni brojevi riba

horoskop riba

Ribama je vladar Jupiter, a ujedno su i pod utjecajem Neptuna. Ovom horoskopskom znaku pripadaju sve osobe rođene u razdoblju od 20.02. – 20.03. Ribe su karakterno nesigurne, često dolaze u sukobe i vrlo su razdražljive. Iako su vodeni znak, mislima su često u oblacima. Žive u mašti i nerealno razmišljaju. Većina riba svoj život provodi nesretno tražeći sreću u partneru i poslovanju. Često imaju problema sa zdravljem koje ih mentalno oslabljuje. Sve svoje probleme ribe mogu riješiti sretnim brojevima koji će im dati odgovore i usmjeriti ih na pravi put. Većinu osoba zanima koji su njihovi sretni brojevi, tako da ni ribe nisu izuzetak.

Želite li napokon okusiti sreću, izbjeći tugu i bol, nazovite nas sada na naš broj telefona i saznat ćete svoje sretne brojeve kao i sudbinski broj. Znanje sretnih brojeva može vam pomoći na poslovnom i ljubavnom putu. Iskoristite svoju priliku i dopustite da vam damo profesionalni savjet.

Iako je život riba pun padova i uspona one se vrlo lako prilagođavaju trenutnoj situaciji zbog čega mogu steći krivi dojam okoline koja ih ionako teško prihvaća. Ribe su osobe koje ne vole puno pričati što ih opisuje kao povučene iako to nisu. Imaju interes za puno stvari ali ne znaju kako im pristupiti. Svaki uspjeh riba popraćen je malom dozom ljubomore što ih stavlja u centar pažnje u kojem uživaju.

Sretni brojevi riba su različiti, ovisno od osobe do osobe. Te brojeve znamo samo mi, oni se ne nalaze na internetu nego su zapisani u vama i vašim zvijezdama. Brojeve koje vam naši stručnjaci daju smijete koristiti samo za sebe jer u protivnom oni nemaju snagu i značenje. Utječu samo na vašu sreću. Bitno je da budete uporni i radite ono što vam se savjetuje. Vaše vrijeme sreće je tek slijedi. Strpljenjem možete ostvariti većinu onoga o čemu trenutno maštate.

Nazovite nas od 0-24 svakim danom kako biste saznali koji su sretni brojevi riba.